taruka-hyllymodulit-maaliin

Ensimmäiset TaruKa hyllymoduulit maalaamosta

Taru Vuori

Mieletön fiilis! Tänään haimme ensimmäiset valmiit, keväisissä väreissä hehkuvat Colot naapuripitäjän maalaamosta. 

Colo- moduulihyllyjen suunnittelu lähti meillä vireille jo viime kesän puolella kun teimme eräälle asiakkaalle eläväpintaisesta reikälevystä tilaustyönä tuotteita heidän uuteen kotiinsa Helsinkiin. Pyörittelimme jäljelle jääneitä reikälevyn paloja käsissämme ja mietimme mitä muuta kivaa näistä voisikaan tehdä.

Pyöreät muodot ovat viehättäneet meitä molempia sisustuksellisesti jo aiemminkin. Niinpä muiden asiakastöiden ohessa sitten eräänä päivänä mankeloimme pajan ikivanhalla mankelilla yhden reikälevysoiron, joka oli jäänyt tilaustyön jämänä. Soirosta syntyi ensimmäinen söpö, pieni tuubi, jonka ripustimme pajan seinälle työhanskojen säilytystä varten. Siitä se idea sitten lähti ;) 

Muutamat asiakkaat ihastelivat seuraavina päivinä hyllyä ja kysyivät mistä tällaisia näppäriä ja hauskoja säilytyshyllyjä saisi. Niinpä päätimme tehdä protosarjan erikokoisia hyllyjä ja jauhemaalipinta eriväreissä viimeisteli hyllyjen herkullisen vaikutelman. 

Nyt olemme saaneet valtavan kipinän omien sisustustuotteiden suunnittelusta ja toteutuksesta, eli paljon lisää ideoita ja lopputuotteita on tulossa!

 

Keväisin terveisin Taru ja Katri <3


Jätä kommentti

Translation missing: fi.blogs.comments.moderated